Avatar

Calea Victoriei

Detalii
Judetul:
Ilfov
Despre:
Calea Victoriei este una din cele mai importante artere situată în centrul Bucureștiului. Se întinde din Piața Națiunile Unite până la Piața Victoriei și are o lungime de 2.700 metri.
Calea Victoriei este una din cele mai vechi artere ale capitalei.
Obiective turistice:
Biserici, Cladiri Istorice, Drumuri, Chei si Defilee, Muzee, Alte Obiective
Locatii turistice:
Muzeul Național de Istorie a României, Biserica Zlătari, Biserica Doamnei, Grand Hôtel du Boulevard, Sediul central CEC, Cercul Militar Național, Casa Capșa, Teatrul Odeon, Teatrul de revistă Constantin Tănase, Palatul Telefoanelor, Grand Hotel Continental, Pasajul Macca-Villacrosse, Biserica Crețulescu, Monumentul Renașterii Naționale, Muzeul Național de Artă al României, Palatul Senatului, etc.
Locatia:
Bucharest, Romania
locatia_lat
44.42739599999999
locatia_lng
26.100658000000067
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.