Avatar

Cascada Cailor

Detalii
Judetul:
Maramures
Despre:
Este ituata in Muntii Rodnei, Cascada Cailor este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai interesante atractii turistice din tara noastra, gasindu-se cu precadere pe versantul Nordic al Muntilor Rodnei in imediata vecinatate a statiunii turistice Borsa.
Este o destinaţie foarte populară, anual mii de turişti din toate colţurile ţării şi din străinătate vin să vadă una dintre cele mai frumoase cascade din Carpaţi. Apa rezultată din topirea zăpezii şi din ploi se aduna într-un circ glaciar şi de acolo de pe versantul abrupt al Rezervaţiei Piatra Rea se arunca în jos formând cascada în mai multe trepte cu căderi succesive.
Accesul spre cascada este usor, fie pe jos de la Borşa pe o poteca, fie cu telescaunul din staţiunea Borşa. De la capătul superior al telescaunului se poate ajunge la Cascada Cailor în aproximativ 15 minute.
Obiective turistice:
Cascade
Locatia:
Borșa, Maramureș County, Romania
locatia_lat
47.65372
locatia_lng
24.663293000000067
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.