Avatar

Cascada Ciucaș

Detalii
Judetul:
Cluj
Despre:
Cascada Ciucas se afla in apropierea de Turda in comuna Mihai Viteazu, respectiv Defileul Hasdatelor. Apele mai multor parauri se revarsa si formeaza Casca Ciucas dar si Lacul Ciucas.
Cascada formeaza un mic lac iar caderea ei formeaza un efect minunat. Locatia este vizitata pentru scaldat dar si pentru ca zona este frumoasa. Cascada si lacul Ciucaș sunt atracții turistice naturale de importanță locală. Ele se găsesc pe cursul inferior al Văii Hășdate, în aval de Cheile Turzii, nu departe de satul Cornești, la sud-vest de Turda.
Inaltimea cascadei este de 5 metri iar la baza ei s-a format un mic lac.
Obiective turistice:
Cascade
Locatia:
Mihai Viteazu, Cluj County, Romania
locatia_lat
46.5406784
locatia_lng
23.75661660000003
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.