Avatar

Castelul Karolyi

Detalii
Judetul:
Satu Mare
Despre:
Castelul Karolyi face parte dintr-un ansamblu cu acelasi nume format din monumente istorice, opera arhitectului Arthur Meinig. Monument de arhitectură, castelul Károly, a fost construit între anii 1892-1894.
nele dintre cele mai importante momente din istoria castelului le constituie vizitele membrilor familiei imperiale.
nteriorul castelului era dominat de holul de primire, pavat cu mozaic şi dotat cu şeminee uriaşe.
În anul 1794, deoarece nu mai avea rol militar, zidurile de apărare sunt dărâmate și clădirea este refăcută în stil baroc, cu 20 de camere la parter, o capelă, 21 camere la etaj, sală de bal și o bibliotecă.
În jurul castelului se află parcul dendrologic cu diferite specii de arbori.
Obiective turistice:
Castele, Monumente
Locatia:
Carei, Satu Mare County, Romania
locatia_lat
47.6809999
locatia_lng
22.462299700000017
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.