Avatar

Cazinoul din Constanța

Detalii
Judetul:
Constanta
Despre:
Cazinoul din Constanta este cladire istorica din orasul Constanta, este un simbol reprezentativ al municipiului Constanta. Este construit in anul 19009 iar inaugurarea sa a avut loc in anul 1910.
Locatia sa este pe faleza din Constanta, Bulevardul Regina Elisabeta. Lucrări de restaurare și modernizare ale Cazinoului au fost efectuate în anul 1934 de către proiectantul Daniel Renard.
Cazinoul a fost restaurat și în anul 1986] de către un colectiv de artiști plastici alcătuit din Sorin Dumitru, Gheorge Firca, Ioan Miturca, Nae Mira, Nicolae Moldoveanu. Au fost executate lucrări de pictură baroc-frescă, stucatură, vitralii. Lucrările au durat un an de zile.
În prezent Cazinoul din Constanța este în paragina iar accesul in interior nu este permis
Obiective turistice:
Cladiri Istorice, Alte Obiective
Locatia:
Constanța, Constanța County, Romania
locatia_lat
44.159508
locatia_lng
28.632611999999995
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.