Avatar

Cheile Bicazului

Detalii
Despre:
Cheile Bicazului este una dintre cele mai frumoase regiuni din tara noastra, ea face legatura intre Transilvania si pe Moldova. Este situata in partea de centru a Muntilor Hamas in judetele Neamt si Harghita.
Cheile Bicazului s-au format din cauza raului Bicaz si are o lungime de peste 6 kilometrii, de la Lacul Rosu si pana la localitatea Bicazul Ardelean. Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului Hasmas si rezervatia naturala Cheile Bicazului si Lacul Rosu.
Drumul este format din multe serpentine ce ii confera acest aspect unic si de o frumusete rara.
Cheile s-au format in urma erodarii calcarelor mezozoice. Ambele zone al vaii sunt compuse de stanci verticale de peste 300 metri.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Case, Cabane, Case de vacanta, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Drumuri, Chei si Defilee
Locatii turistice:
Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Cheile Suagului, Hasmasul Mare denumit si Piatra Singuratica, Hasmasul Negru.
Locatia:
Bicaz-Chei, Neamț County, Romania
locatia_lat
46.82986349999999
locatia_lng
25.880634699999973
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.