Avatar

Cheile Turzii

Detalii
Judetul:
Cluj
Despre:
Cheile Turzii alcătuiesc o arie protejată de interes național in judetul Cluj si la o distanta de Turda de aproximativ 6 km.
În Cheile Turzii există aproximativ 1.000 de specii floristice, printre care piciorul cocoșului, odoleanul, omagul, etc.
Sunt prezente 67 de specii de păsări, pești, batracieni, vulpea, nevăstuica, jderul de piatră, mistreți, iepuri, căprioare, șerpi etc.
Se cunosc în Cheile Turzii aproximativ 50-60 de peșteri, arcade si firide. Cheile Turzii se leagă printr-o serie de trasee de alte obiective turistice, cum ar fi Cheile Turului, Cascada Ciucaș și Cheile Borzești.
Obiective turistice:
Drumuri, Chei si Defilee, Munti, Pesteri, Rezervatii Naturale
Locatii turistice:
Puntea I peste Valea Hăşdate, Puntea II peste Valea Hăşdate, Puntea III peste Valea Hăşdate, Puntea IV peste Valea Hăşdate, Turnul Ascuțit, Cheile Turzii Peștera lui Balica, Pestera Calastur, Pestera Liliecilor, Pestera Cuptorului, Pestera Cetatea mare sau Pestera lui Balica, Grota lui Hill, etc.
Locatia:
Cheia, Cluj County, Romania
locatia_lat
46.5416173
locatia_lng
23.711543699999993
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.