Avatar

Curtea de Argeș

Detalii
Judetul:
Arges
Despre:
Curtea de Argeș este un municipiu în județul Argeș, Muntenia, România, format din localitățile componente Curtea de Argeș și Noapteș.
Monumente: Biserica Domnească, Mănăstirea Curtea de Argeș, Fântâna Meșterului Manole, Biserica Sân Nicoară, Casa Goangă, Biserica Olari, Biserica Sfântul Gheorghe, Biserica Brad-Bătușari.
Curtea de Argeș a fost prima capitală a Țării Românești și păstrează cele mai importate edificii bizantine de pe teritoriul României, printre care se numără Biserica Domnească.
Obiective turistice:
Biserici, Cladiri Istorice, Manastiri, Monumente, Muzee, Orase
Locatii turistice:
Biserica Domnească, Mănăstirea Curtea de Argeș, Fântâna Meșterului Manole, Biserica Sân Nicoară, Casa Goangă, Biserica Olari, Biserica Sfântul Gheorghe, Biserica Brad-Bătușari, Sân Nicoara, Muzeul Municipal - Curtea de Arges,Casa Norocea, etc.
Locatia:
Curtea de Argeș, Argeș County, Romania
locatia_lat
45.14054489999999
locatia_lng
24.66882069999997
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.