Avatar

Lacul Albastru

Detalii
Judetul:
Maramures
Despre:
Lacul Albastru este un monument al naturii, o arie protejata situata pe teritoriul orasului Baia Sprie din judetul Maramures.
Lacul se afla la o altitudine de 500 m, la poalele Muntilor Gutai, in apropierea drumului national DN18 ce leaga municipiul Baia Mare de orasul Sighetu Marmatiei.
In vecinitatea lacului se afla mai multe obiective turistice: monumente istorice, zone naturale, arii protjate si lacasuri de cult.
Obiective turistice:
Lacuri
Locatii turistice:
Locatii turistice in vecinatate: Biserica ortodoxă cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, Biserica ortodoxă cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Biserica romano-catolică în stil gotic, Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, Biserica romano-catolică, Casa iezuiților, Capela „Calvaria”, Casa parohială romano-catolică, Casa parohială ortodoxă, Casa din lemn „Csaszi”, Clădirea fostului sediu al Oficiului minelor, Rezervația fosiliferă Chiuzbaia, Munții Gutâi.
Locatia:
Baia Sprie, Maramureș County, Romania
locatia_lat
47.66083099999999
locatia_lng
23.697555999999963
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.