Avatar

Lacul Bâlea

Detalii
Judetul:
Sibiu
Despre:
Balea Lac este un lac de tip glaciar, se afla la o altitudine de 2040 metri in Muntii Fagaras din Judetul Sibiu. Balea lac are 360 metri lungime, adancime 11,35 metri si o suprafata de 46508 m2. Lacul Balea si o suprafata de aproximativ 180 ha din jurul sau au fost declarate rezervatie stiintifica in anul 1932. Lacul se regaseste la o distanta de 77 kilometri de orasul sibiu, 68 kilometri de orasul Fagaras si 85 de kilometri de Curtea de Arges.
Accesul in timpul verii se face cu automobilul pe drumul Transfagarasan. In restul anului se poate ajunge cu telecabina de la cabana Balea Cascada. Primul hotel de gheata din Europa Este a fost construit in apropria lacului in anul 2006.
Obiective turistice:
Lacuri
Locatia:
Sibiu, Romania
locatia_lat
45.7982804
locatia_lng
24.12461529999996
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.