Avatar

Lacul Ochiul Beiului

Detalii
Judetul:
Caras-Severin
Despre:
Unul dintre cele mai frumoase si deosebite lacuri din Romania. Se afla la adapostul Muntilor Aninei si ofera o priveliste unica.
Lacul este de origine carstică și face parte din Parcul National Cheile Nerei, situat în Munții Aninei, pe Valea Râului Beu, unde acesta se întâlnește cu Râul Beușnița.
Forma lacului este de crater și se pare că acest lac nu îngheață in anotimpul geros.
Lacul Ochiul Beiului este alimentat de un izbuc, un izvor care alimentează mereu lacul cu o apă cristalină și de o culoare unica.
Pentru a ajunge aici trebuie sa urmati traseul pentru Cascada Beuşniţa, se va urma apoi indicatorul Sasca Montana ce va va duce in localitatea potoc, drumul duce pana la Podul Bei.
Obiective turistice:
Lacuri, Rezervatii Naturale
Locatia:
Sasca Română, Caraș-Severin County, Romania
locatia_lat
44.89255110000001
locatia_lng
21.720480199999997
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.