Avatar

Lacul Siutghiol

Detalii
Judetul:
Constanta
Despre:
Limanul Siutghiol este un liman aflat in jud Constanta. Se intinde pe o suprafata de 7.5 km lungime si 2.5 km latime.
Pe suprafata sa se practică sporturi de apă precum schi nautic sau yachting. Limanul Siutghiol are o insulă calcaroasă, Ovidiu, cu o suprafață de 2 ha, pe care este amplasat un restaurant. Numele „Sütgöl” este de origine turcă, însemnând „lacul lăptos/de lapte” ; mai avea și numele de origine greacă de „Canara”.
Atât pe marginea vestică, precum și pe fundul limanului, este cunoscută prezența a numeroase izvoare de apă dulce care alimentează lacul.
Obiective turistice:
Lacuri
Locatia:
Constanța, Constanța County, Romania
locatia_lat
44.159508
locatia_lng
28.632611999999995
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.