Avatar

Lacul Vidra

Detalii
Judetul:
Valcea
Despre:
Lacul Vidra este amplasat in Cheile Vidra, la 30 de km de statiunea Voineasa in jud Valcea. Lacul Vidra situat la cea mai mare altitudine din Romania.
Acest lac a luat nastere in urma constructiei barajului Vidra care se afla pe raul Lotru. Pe lacul Vidra se capteaza apele mai multor rauri prin sistemul de aductiuni dar 25% provine din apele rauluil Lotru.
Lacul se află la o distanta de 30 km de stațiunea Voineasa în Cheile Vidra.
Este un lac de acumulare format in anul 1972 ce are un volum de 340 mil m3, suprafata de 940 ha si o lungime de 9 km. Este inconjurat de frumoase paduri de molid.
Obiective turistice:
Lacuri
Locatia:
Voineasa, Vâlcea County, Romania
locatia_lat
45.41508899999999
locatia_lng
23.96315720000007
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.