Avatar

Mânăstirea Cernica

Detalii
Judetul:
Ilfov
Despre:
Manastirea se afla in orasul Pantelimon in apropiere de comuna Cernica din judetul Ilfov. A fost ridicată în anul 1608 în timpul domniei lui Radu Șerban și a fost ctitorită de marele vornic al lui Mihai Viteazul
În cadrul mănăstirii s-au construit trei biserici și trei paraclise. Cele trei paraclise ale mănăstirii sunt „Adormirea Maicii Domnului”, construit în 1790, „Sf. Ioan”, construit în 1842, și „Intrarea în biserică”.
Obiective turistice:
Biserici, Cladiri Istorice, Manastiri
Locatii turistice:
Biserica Sf. Gheorghe, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Sf. Lazăr, Paraclisul Sf. Dimitrie, Paraclisul Sf. Ioan Evanghelistul, Paraclisul Intrării in Biserica a Maicii Domnului, Muzeul de la Manastirea Cernica, Biblioteca de la Manastirea Cernica.
Locatia:
Pantelimon, Ilfov County, Romania
locatia_lat
44.4515818
locatia_lng
26.24474090000001
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.