Avatar

Mangalia

Detalii
Judetul:
Constanta
Despre:
Mangalia este un municipiu în județul Constanța, Dobrogea, România, format din localitățile componente Cap Aurora, Jupiter, Mangalia, Neptun, Olimp, Saturn și Venus.
Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale sulfuroase, mezotermale şi radioactive.
Mangalia are o plaja cu forma usor circulara intinzandu-se intre digul de nord al Portului comercial Mangalia si plaja Saturn.
Este cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării, are o climă asemănătoare cu cea mediteraneana.
Obiective turistice:
Locuri de agrement, Parcuri, Statiuni Litoral, Orase
Locatii turistice:
Cetatea Callatis, Geamia Esman Sultan, Herghelia Mangalia, Lacul Mangalia, Monumentul Eroilor, Mormantul Crestin cu Psalmi, Muzeul de Arheologie Callatis, Muzeul Marinei, Pestera Limanu, Portul Turistic, Movila Documaci, Mormântul cu papirus, Edificiul Bizantin, etc.
Locatia:
Mangalia, Constanța County, Romania
locatia_lat
43.8150132
locatia_lng
28.57406000000003
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.