Avatar

Muzeul ASTRA

Detalii
Judetul:
Sibiu
Despre:
Muzeul Tehnicii Populare este unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din Romania. Situat imediat la sud de Sibiu, muzeul conține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele și complexele de cladiri sunt presărate in jurul unui lac, printre copacii Dumbrăvii Sibiului.
Expozitii:Expozitie de cladiri si instalatii pentru prelucrarea produselor animaliere si vegetale in scop alimentar, Expozitie destinata producerii de unelte casnice sau agricole, Transport si comunicare, Expozitie dedicata procedeelor de prelucrare a pielii si fibrelor animale sau vegetale in scopul fabricarii hainelor, Expozitie dedicata sectorului public social, Expozitie de sculptura moderna, expozitie insiprata din viata rurala naturala.
Unitati muzeala: Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Muzeul de Etnografie Universală FRANZ BINDER, Muzeul Civilizaţiei Transilvane ASTRA, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească EMIL SIGERUS.
Obiective turistice:
Cladiri Istorice, Muzee
Locatia:
Sibiu, Romania
locatia_lat
45.7982804
locatia_lng
24.12461529999996
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.