Avatar

Muzeul de Istorie Galați

Detalii
Judetul:
Galati
Despre:
Adresă: nr. 2, Galați 800017, România
Telefon: +40 236 414 228
Muzeul de Istorie Galați este un muzeu din Galați, inaugurat la data de 24 ianuarie 1939, la a 80-a aniversare a Unirii Principatelor Române, în casa care a aparținut domnitorului Alexandru Ioan Cuza și în care a locuit în timp ce a fost judecător și pârcălab al județului Covurlui.
Muzeul de Istorie a luat fiinţă în 1956 iar în prezent este deţinătorul unui patrimoniu de o inestimabilă valoare, însumând peste 60.000 de bunuri muzeale.
Muzeul a fost dezvoltat si astazi are sase sectii: Sediul Muzeului de Istorie Galati , Casa “Cuza Voda”, Casa Memoriala Costache Hegri, Casa Colectiilor din Cladirea Fostei Farmacii Tinc, Casa Hortensia Papadat Bengescu, Casa Rurala Ion Avram Dunareanu.
Obiective turistice:
Muzee
Locatia:
Galați, Romania
locatia_lat
45.434809
locatia_lng
28.00716299999999
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.