Avatar

Orașul-Bușteni

Detalii
Judetul:
Prahova
Despre:
Orasul Bușteni este localizat pe Valea Prahovei si se afla in judetul Prahova, este format din localitatiile Busteni ca resedinta si Poioana Tapului. Se afla la poalele Muntilor Bucegi ce au o altitudine maxima de 2505 metri.
Este o statiune montana populara ce ofera peisaje frumoase, partii de schi, excursii montane, etc. Populatia sa este de 8.894 locuitori.
In oras se afla si Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondiale ce se afla in varaful Caramiman.
Alte obiective turistice: Casa scriitorului Cezar Petrescu, Castelul Cantacuzino, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Monumentul „Ultima Grenadă".
Cazare in zona:
Pensiuni, Vile, Complexuri turistice, Case, Cabane, Case de vacanta, Casute, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Orase
Locatii turistice:
Monumentele naturale Cascada Urlătoarea, Babele, Sfinxul din Bucegi, Grupul Bătrânilor se află în preajma orașului. Tot în zonă se află rezervațiile naturale Parcul Național Bucegi, Poiana Crucii, Babele, cu acces direct prin Telecabina Bușteni-Babele.
Locatia:
Bușteni, Prahova, Romania
locatia_lat
45.4097227
locatia_lng
25.53363300000001
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.