Avatar

Orașul Cluj Napoca

Detalii
Judetul:
Cluj
Despre:
Așezat la încrucișarea unor drumuri de interes național și internațional, orasul Cluj Napoca a fost in permanenta un centru de atractia tuistica. Acest lucru se datoreaza monumentelor istorice, muzee, biblioteci, teatre, gradina botanica, etc.

Cluj-Napoca este al patrulea oras ca marime din Romania si este unul dintre cele mai importante centre academice si culturale. Cluj-Napoca are conexiuni cu mari orase din Romania si din Europa, atat pe sosea, cat si pe cale ferata. Orasul este un nod important in reteaua europeana de drumuri.

In Cluj Napoca exista multe oferte de cazare, o gama larga de restaurante si multe locuri pentru cumparaturi.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Case, Garsoniere, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Biserici, Cetati, Locuri de agrement, Monumente, Muzee, Orase
Locatii turistice:
Bastionul Croitorilor, Casa Matei Corvin, Universitatea Babeș-Bolyai, Biserica Calvaria Mănăștur, Catedrala ortodoxă, Sinagoga neoloagă, Biserica Reformată de pe strada Farkas, Biserica Piariștilor, Biserica Sf.Mihail, Biserica franciscană, Muzeul de Artă, Muzeul de etnografie, Muzeul de farmacie, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Teatrul din Cluj Napoca, Primaria din Cluj Napoca, Statuia lui Matei Corvin, Grădina Botanică, Primăria Veche, Prefectura din Cluj Napoca, etc
Locatia:
Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
locatia_lat
46.771049
locatia_lng
23.623568999999975
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.