Avatar

Orașul Iași

Detalii
Judetul:
Iasi
Despre:
Iași a fost capitala Moldovei în perioada 1564-1859. În oraș, pe dealul Copoului, se află cea mai veche universitate din România, Universitatea din Iași, numită azi și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza.
Cine doreste sa descopere Iașul va intra aici ca pe o imensă poartă a istoriei neamului românesc. La Iași „fiecare piatră vorbește de trecut", prin numărul mare de mănăstiri, muzee, case memoriale. De aceea, se poate spune că orașul Iași este un veritabil muzeu național.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Case, Garsoniere, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Cladiri Istorice, Gradini botanice, Monumente, Muzee, Palate, Parcuri, Orase
Locatii turistice:
Ce puteti vizita in Iasi: Palatul Culturii, Casa Dosoftei, Catedrala Mitropolitana, Obeliscul cu lei, Bojdeuca lui Ion Creangă, Palatul Roznovanu, Palatul Braunstein, Casa Pogor, Gradina botanica din Iasi, Crucea lui Ferentz, Institutul de Anatomie, Grand Hotel Traian, Biserici din Iași, Baia Turcească, Catedrala romano-catolică veche, Catedrala mitropolitană din Iași, Catedrala romano-catolică "Sfânta Fecioară Maria, Regină", Mănăstirea Galata, Mănăstirea Frumoasa, Mănăstirea "Sf. Trei Ierarhi", Mănăstirea Podgoria Copou, Mănăstirea Golia, Mănăstirea Cetățuia, Mănăstirea Bucium, etc.
Locatia:
Iași, Iași County, Romania
locatia_lat
47.1583514
locatia_lng
27.601211799999987
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.