Avatar

Orașul Sibiu

Detalii
Judetul:
Sibiu
Despre:
Orasul Sibiu este unul dintre cele mai dezvoltate si unice orase din Transilvania. In ceea ce priveste turismul, municipiul Sibiu a fost in anul 2007 Capitala Europeana a Culturii.
Zona Sibiului si zonele din jur sunt printre cele mai vizitate zone din Romania iar centrul istoric este foarte bine pastrat.
Cazare in zona:
Hoteluri, Vile, Case, Cabane, Garsoniere, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Biserici, Cladiri Istorice, Monumente, Muzee, Orase
Locatii turistice:
Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder, Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale „Astra”, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Săsească „Emil Sigerus”, Pasajul Scărilor, Piața Mică și Turnul Sfatului, Piața Albert Huet, Primăria, Podul Minciunilor, Filarmonica - Sala Thalia, Casa din Sibiu în care a poposit Mihai Eminescu, Fostul hotel „Curtea Mediașului”, în care a poposit Avram Iancu, Parcul Sub Arini, Turnul Dulgherilor, Biserica Evanghelică Parohială, Catedrala Ortodoxă 1906, Biserica și Complexul Ursulinelor, Biserica Romano-Catolică din Piața Mare, Biserica Franciscanilor, Biserica reformată (calvină) 1786, Biserica evanghelică „Johanniskirche” 1883, 1912, Biserica din Groapă, Biserica dintre Brazi, Capela „Sf. Cruce”, Sinagoga, Biserica evanghelică din Turnișor, Biserica evanghelică din Gușterița, etc.
Locatia:
Sibiu, Romania
locatia_lat
45.7982804
locatia_lng
24.12461529999996
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.