Avatar

Orașul Timișoara

Detalii
Judetul:
Timis
Despre:
Orasul a fost construit peste o cetate romana antica, iar prima atestare documentara dateaza din secolul XII.
Clădiri emblematice ale orașului sunt catedrala ortodoxă și Opera Națională din Piața Victoriei și catedrala romano-catolică din Piața Unirii. Printre obiectivele turistice se numără Castelul Huniade, Palatul Baroc, Muzeul Satului Bănățean și Grădina Zoologică.
Farmecul Timisoarei consta in viata sa culturala distincta, avand o combinatie impresionanta de arhitectura bizantina, baroca si modernista.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Case, Moteluri, Casute, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Biserici, Cladiri Istorice, Gradini zoologice, Monumente, Muzee, Parcuri, Orase
Locatii turistice:
Centrul si Piata Victoriei, Piata Unirii, Malul râului Bega, Muzeele şi galeriile, Castelul Huniazilor, Piata Libertatii, Bastionul Maria Therezia, Piata Traian, Fabrica de Bere, Piata Maria, Biserica Millenium, Sinagoga din Fabric, etc.
Locatia:
Timișoara, Timiș County, Romania
locatia_lat
45.74880049999999
locatia_lng
21.208478199999945
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.