Avatar

Palatul Mogoșoaia

Detalii
Judetul:
Ilfov
Despre:
Palatul Mogosoaia este o cladire de tip istorica localizata in judetul Ilfov respectiv localitatea Mogosoaia. Se afla la aproximativ 15 km de centrul Bucurestiului.
Locatia contine cladirea principala, curtea, turnul de vecghe, bucataria, casa de oaspeti, ghetaria si cavoul familiei Biserica. Contine de asemenea si biserica Sfantul Gheorghe.
Palatul Mogoșoaia a fost în posesia familiei Brâncoveanu timp de aproximativ 119 de ani, trecând apoi în proprietatea familiei Bibescu. Palatul a fost construit până în 1702 de către Constantin Brâncoveanu în stil brâncovenesc, stil utilizat anterior și la un alt palat al voievodului.
Obiective turistice:
Castele
Locatia:
Mogoșoaia, Ilfov County, Romania
locatia_lat
44.528675
locatia_lng
25.998902799999996
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.