Avatar

Parcul Natural Comana

Detalii
Judetul:
Giurgiu
Despre:
Parcul Natural Comana este situat in judetul Giurgiu, este o arie protejata de interes national. Se afla pe teritoriile administrative ale comunelor Comana, Călugăreni, Colibași, Băneasa, Gostinari, Greaca, Mihai Bravu si Singureni.
Acesta se întinde pe o suprafață de 24.963 ha și reprezintă o zonă specială de conservare cu regim de protecție pentru mai multe specii de floră spontană si fauna salbatica.
Parcul Natural Comana prezintă o arie naturală încadrată în bioregiunea continentală sudică a Câmpiei Române și cea nord-estică a Câmpiei Burnazului, ce adăpostește, protejează și conservă o gamă floristică și faunistică diversă, exprimată atât la nivel de specii cât și la nivel de ecosisteme terestre și acvatice.
Cai de acces:
Drumul național DN5 pe ruta București - Jilava - 1 Decembrie - Adunații-Copăceni - Călugăreni.
Drumul național DN6 pe ruta Alexandria- Ghimpati-Schitu-Mihai Bravu
Obiective turistice:
Rezervatii Naturale
Locatia:
Giurgiu County, Romania
locatia_lat
44.1740211
locatia_lng
25.94184180000002
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.