Avatar

Pasul Tihuța

Detalii
Judetul:
Bistrita-Nasaud
Despre:
Pasul Tihuta se mai numeste si Pasul Bargau este o trecatoare care se afla in grupa nordica a Carpatiilor Orientali. Este localizata pe drumul nation DN17 si face legatura intre Depresiunea Dornelor si Depresiunea colinara a Transilvaniei.
In apropierea se gasesc: Pasul Gradinita, Pasul Mestecanis, Pasul Paltinis si Pasul Creanga.
In aceasta zona se afla si statiunea Piatra Fantanele care se situeaza la o altitudine de 1201 metri.
Obiective turistice:
Drumuri, Chei si Defilee
Locatii turistice:
In apropiere: Tinovul Poiana Stampei, Mănăstirea Piatra Fântânele, Lacul Colibița.
Dealul Zimbrului, Catunele Ciosa si Dornisoara Calimanului, Izvorul La Borcut, Muntii Calimani , Muntii Birgau, Muntii Rodnei.
Locatia:
Tiha Bargaului, Bistrița-Năsăud County, Romania
locatia_lat
47.2211541
locatia_lng
24.924453299999982
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.