Avatar

Stâna de Vale

Detalii
Judetul:
Bihor
Despre:
Stana de Vale este o statiune de tip tratament dar si odihina. Se afla in jud Bihor, comuna Budureasa in Masivul Vladeaza si la o altitudine de 1100m.
Pentru a ajunge aici accesati drumul national Oradea-Deva care trece prin Beius. Treceti apoi prin localitatea Budureasca si veti ajunge la Stana de Vale, parcurgeti un drum cu serpentine de aproximativ 27 km.
Tratamentele pentru care optează persoanele care ajung la Stâna de Vale sunt pentru afecțiunile endocrine, nevroză astenică și afecțiunile căilor respiratorii.
Stațiunea se recomandă în tratamentul asteniilor, unor dereglări endocrine, dereglarilor respiratorii, organismului slabit, suprasolicitarilor fizice și intelectuale, anemiilor, rahitismului și dereglarilor de crestere la copii.
Locatii turistice:
Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, Peșterile Urșilor și Meziad, Boga, Padiș și Cetățile Ponorului, Valea Iadului și Peștera cu apă, Coada lacului Leșu.
Locatia:
Budureasa, Bihor County, Romania
locatia_lat
46.6763875
locatia_lng
22.497671399999945
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.