Avatar

Stațiunea Mamaia

Detalii
Judetul:
Constanta
Despre:
Statiunea Mamaia se află în nordul municipiului și este o stațiune turistică de vară a litoralului românesc
Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol. rindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer.
În total stațiunea poate caza 30.000 de turiști simultan în peste 60 de hoteluri de până la 5 stele. Plaja este ideală începând cu mijlocul lui mai și terminând cu septembrie târziu, când temperaturile medii depășesc 25 de grade Celsius. Apa este caldă până spre sfârșitul toamnei.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Complexuri turistice, Case, Case de vacanta, Garsoniere, Hosteluri, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Locuri de agrement, Statiuni Litoral
Locatii turistice:
Satul de vacanta, Aqua Magic, Telegondola, Lacul Siutghiol.
Locatia:
Mamaia-Sat, Constanța County, Romania
locatia_lat
44.3098867
locatia_lng
28.62292290000005
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.