Avatar

Stațiunea Predeal

Detalii
Judetul:
Brasov
Despre:
Predeal este un oraș în județul Brașov, la limita între regiunile istorice Muntenia și Transilvania, este un oras situat la cea mai mare altitudine din Romania, circa 1.030-1.110 m.
Se poate schia pe cele 5 partii datorita telescaunului si teleschiurilor din zona.
Partii de schi: Clabucet, Clabucet Sosire, Clabucet Varianta, Clabucet Scoala, Cocosul, Subteleferic, Subteleferic st.inf, Paraul Rece.
Obiective turistice:
Cascade, Cladiri Istorice, Manastiri, Partii de schii, Statiuni Montane, Orase
Locatii turistice:
Mânăstirea Predeal, cimitirul legionar, vila mareșalului Antonescu, statuia eroului-poet Mihail Săulescu, biserica Sf. Împărați Constantin și Elena, Canionul Șapte Scări, Cascada Tamina, Peștera de gheață, Cheile Râșnoavei, Monumentul poetului Mihail Săulescu.
Locatia:
Predeal, Brașov County, Romania
locatia_lat
45.4984849
locatia_lng
25.581236999999987
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.