Avatar

Stațiunea Rânca

Detalii
Judetul:
Gorj
Despre:
Pentru a sosi la Ranca, trebuie sa strabati soseaua care duce de la Targu Jiu la Novaci, plus 18 kilometri din capatul de nord al Novacilor. Statiunea se afla pe versantul sudic al Muntilor Parang, la o altitudine de 1.600 metri, accesul facandu-se numai cu mijloace auto.
Statiunea montana se afla la o altitudine de 1650 m, partiile de schi sunt amplasate pe Muntele Cornescu si au diferite tiprui de dificultate.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Complexuri turistice, Case, Cabane, Case de vacanta
Obiective turistice:
Drumuri, Chei si Defilee, Partii de schii, Statiuni Montane
Locatii turistice:
Aventura Park, Muzeul Civilizatiei Montane, Partii de schi, etc.
Locatia:
Novaci, Gorj County, Romania
locatia_lat
45.177883
locatia_lng
23.67265999999995
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.