Avatar

Stațiunea Sinaia

Detalii
Judetul:
Prahova
Despre:
Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi.
Sinaia ofera trasee montane cu grade de dificultate variate.
Partii de schi:Valea Dorului, Valea Soarelui, Carp. Trasee de schi: Scândurar, Drum de Vară, Turistică, Drum Vechi.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Case, Cabane, Case de vacanta, Hosteluri, Camere de inchiriat
Obiective turistice:
Munti, Partii de schii, Statiuni Montane, Orase
Locatii turistice:
Monumeste istorice: Cazionul Sinaia, Hotelul Caraiman, vila Alina Stirbei, vila Emil Costnescu, ansamblul garii Sinaia, casa compozitorului George Enescu, manastirea Sinaia, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Castelul Foisor, vila Conomat, etc.
Locatia:
Sinaia, Prahova, Romania
locatia_lat
45.331006
locatia_lng
25.562371999999982
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.