Avatar

Stațiunea Straja

Detalii
Judetul:
Hunedoara
Despre:
Straja este o stațiune montană, aparținând administrativ de orașul Lupeni. Stațiunea se află la o altitudine de 1445 metri.
Accesul în stațiune se poate face din orașul Lupeni, pe un drum montan asfaltat cu o lungime de 8 km sau cu ajutorul telegondolei. Stațiunea dispune de 7 pârtii de schi, 5 dintre ele fiind dotate cu instalații nocturne și de telescaun.
Alte obiective: Schitul Straja, Crucea Eroilor si Drumul Crucii.
Obiective turistice:
Partii de schii, Statiuni Montane
Locatia:
Lupeni, Hunedoara County, Romania
locatia_lat
45.35632589999999
locatia_lng
23.21342720000007
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.