Avatar

Sulina

Detalii
Judetul:
Tulcea
Despre:
Sulina nu este legată direct de rețeaua de drumuri din România și poate fi atinsă numai pe calea apei, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră.
Aici se găsește un cimitir maritim, unic în țară și chiar în Europa. Un alt obiectiv turistic este Farul din Sulina, care datează din 1802. Sulina mai are și câțiva kilometri de plajă la Marea Neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect unic. Plaja este cea mai lată porțiune de acest fel de pe litoralul Mării Negre și are o granulație asemănătoare cu cea din Mamaia.
Obiective turistice:
Biserici, Muzee, Statiuni Litoral, Orase
Locatii turistice:
Muzeul Farul Sulinei, Palatul Comisiei Europene a Dunării, Farul Comisiei Europene a Dunării, Farul de pe malul stâng al Dunării, Farul de pe malul drept al Dunării, Catedrala Sfântul Alexandru și Sfântul Nicolae, etc.
Locatia:
Sulina, Tulcea County, Romania
locatia_lat
45.1567446
locatia_lng
29.659548900000004
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.