Avatar

Transfagarasan

Detalii
Judetul:
Arges, Sibiu
Despre:
Transfăgărășan este un drum rutier ce incepe in localitatea Bascov din judetul Arges si se termina la interesectia cu drumul DN1 intre Sibiu si Brasov, in apropierea localitatii Cartisoara. Transfăgărășan are o lungime de 151 KM si tranverseaza teren montan la altitudini ridicate. In perioada anilor 70-74 a fost construit pe o lungime de aproximativ 91 km. Drumul a fost construit la initiativa lui Nicolae Ceausescu.
Zona inalta a DN7C este deschisa pentru circulatie rutiera in fiecare an de la data de 30 iunie pana la data de 1 noiembrie. In timpul verii, restrictia de circulatia este pe perioada noptii, ora 22:00 pana la ora 6:00, drumul este unul periculos, multe curbe si viraje, drumul nu este prevazut cu elemente reflectorizante.
In timpul ierni cand drumul este inchis, se poate ajunge in zona Balea Lac cu telecabina de la cabana Balea Cascada.
Locatia:
Argeș County, Romania
locatia_lat
45.0694965
locatia_lng
24.809076499999946
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.