Avatar

Valea Prahovei

Detalii
Judetul:
Prahova
Despre:
Valea Prahovei este una dintre regiunile turistice cele mai renumite din Munții Carpați, se situeaza pe traseul raului Prahova. Campina este municipiul iar celelalte orase turistice sunt: Comarnic, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga dar si Predeal.
Cazare in zona:
Hoteluri, Pensiuni, Vile, Case, Cabane, Case de vacanta, Camere de inchiriat
Locatii turistice:
Comarnic, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Manastirea Sinaia, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Castelul Foisor, Masivul Bucegi, Casa Domneasca de la Brebu.
Locatia:
Sinaia, Prahova, Romania
locatia_lat
45.331006
locatia_lng
25.562371999999982
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.