Avatar

Vulcanii Noroiosi

Detalii
Judetul:
Buzau
Despre:
Vulcanii Noroioși de la Pâclele Mici reprezinta o arie protejată de interes național. Locatia se afla pe raza comunei Berca din jud Buzau.
Pâclele Mici se află la o altitudine de 341 m și au o suprafață de 16,5 ha. În preajma vulcanilor noroioși, solul este sulfuros și sărăturos, nepropice vegetației obișnuite. Totuși, anumite specii de plante special adaptate, cum ar fi Nitraria schoberi și Obione verrucifera găsesc aici un mediu de viață propice.
Sunt formatii datorită eruptiilor de gaze din pământ, care antreneza spre suprafată nămol si apă. Se poate spune ca acesti "vulcani noroiosi" impartasesc aceiasi structura ca niste vulcani adevarati doar ca avem de-a face cu niste miniaturi.
Obiective turistice:
Alte Obiective
Locatia:
Berca, Buzău County, Romania
locatia_lat
45.2848238
locatia_lng
26.685563799999954
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Imagine:
Video:

Pagina noastră de facebook.

Despre

De câte ori ai vrut să fii un călător care vizitează cele mai încântătoare locuri, însă ai fost în situația în care nu știai exact unde să mergi? Ei bine, în România avem mii de locuri pline de culoare care te așteaptă, iar undesamerg.com este creat din acest motiv. Acum, îți poți alege din mers opțiunile dorite cu un singur click, așa cum poți observa chiar mai sus. În funcție de distanța maximă față de punctul de plecare vei găsi, negreșit, câteva obiective turistice. Orice destinație îți poate aduce în drumul tău clădiri istorice de o frumusețe aparte, munți, parcuri sau orașe care te vor transforma, cu siguranță, într-un călător nestatornic.